coaching met impact

Burn-out coaching
Natuurcoaching
Wandelcoaching

Bestel nu jouw Mini-Retraite Stappenplan

Wil jij er even tussenuit? Tijd maken voor jezelf? Vooral doen! En hoe zou het zijn als je daarbij extra inzicht, verdieping en ontspanning voor jezelf kunt creëren? Als je met jezelf stapsgewijs aan een thema wat jou bezighoudt zou kunnen werken?

Dan is dit door mij samengestelde stappenplan voor een vijfdaags zelfcoaching traject iets voor jou!
In dit stappenplan ga je 5 dagen met jezelf aan de slag. Dat kan thuis, maar natuurlijk ook tijdens een midweek op een mooie plek die je zelf uitkiest. Het stappenplan bestaat uit ontspannende, verdiepende en inzichtgevende oefeningen en werkvormen die jou volgens een logische opbouw aan jouw eigen thema laten werken. Het fijne is daarbij dat je lekker veel in de natuur bezig zult zijn.
Gun jezelf deze quality time!

Het kan al voor de introductieprijs van €10!


Nu ook online coaching


Wil jij meer balans in je leven? Onderzoeken wat jou energie geeft en wat juist niet? Voel je je onrustig, gestressed, onzeker? Herken je dat je eigenlijk wilt veranderen maar heb je geen idee waar te beginnen?

-Je bent niet de enige!

-In deze vreemde tijden kun je wel wat richting gebruiken

-Je wilt in relatief korte tijd tools en handvatten waarmee je jouw persoonlijke balans kunt terugvinden

Een krachtig online coachingtraject van 5 sessies van elk drie kwartier is een waardevolle investering puur in jezelf. Tijd en ruimte om te verdiepen en te onderzoeken. Om te delen en te voelen. Om jouw balans te helpen herstellen.
In de online sessies breng ik de natuur in en geef jou praktische tips, nadenkertjes en eye openers mee. Zodat je hier tussen de sessies door mee aan de slag kunt. Ideaal als je weinig tijd hebt of niet in de omgeving van Brabant woont.

Voor meer info neem gerust contact met mij op!