Getipt door mijn vriendin die vermoede dat deze manier van coaching weleens bij mij zou passen.
Voor mij is Bjorn op het juiste moment op mijn pad terecht gekomen.
Door de wandelingen in de natuur voelt het erg prettig en ongedwongen.
Zonder oordeel maar met de juiste sturing en zijn kunde en juiste intuïtie ben ik weer op weg om mezelf te kunnen zijn.
Hij voelt goed aan waar knelpunten zitten.
Hij leert mij hoe ik dingen zelf anders kan waarnemen of loslaten.
Ik ben zoveel meer over mezelf te weten gekomen.
Eyeopeners die ik echt nodig had.
Handvatten die voor mij waardevol zijn.
Blij dat ik de tip van mijn vriendin heb opgevolgd.

Ester, individuele coachee


Op zondagochtend afgesproken bij Landgoed Visdonk in Roosendaal. Vanuit daar een klein stukje rijden naar een mooie wandeling. Super nieuwsgierig was ik! Ik ben vanuit mijn werk bekend met verschillende vormen van coaching, omdat ik het belangrijk vind om naar mezelf te blijven kijken en luisteren. Ik kende deze vorm nog niet. Met elkaar wandelen en daar antwoorden vinden op bepaalde vraagstukken. Er gaan voorafgaand aan de coaching een hoop vraagstukken in mijn hoofd de rondte. Op weg naar Roosendaal vraag ik mezelf af hoe een coach orde in deze chaos en energie gaat krijgen. Bijna een onbegonnen opdracht, lijkt me. Eigenlijk zelfs oneerlijk om te verwachten dat dit in een eenmalige sessie te volbrengen is. Maar het tegendeel is waar. Wat een rust, duidelijkheid en overzicht ervaar ik na ruim een uur wandelen. Wandelen met iemand naast me, die totale rust uitstraalt en echt aandacht heeft voor wat ik vertel, wandelen met gepaste confrontatie, wandelen zonder oordelen, wandelen met rustmomenten, waarin ik word verzocht stil te staan en te voelen. Te voelen wat ik voel. Niet te denken wat ik voel. Maar te voelen. Al samenvattend en concluderend lopen we terug naar de auto. Jee, wat een bevrijding. Ik had gehoopt op resultaat. Al zou het maar een beetje orde en overzicht geven. Maar nu een week later pluk ik er nog steeds de vruchten van. Heel heel heel verhelderend. Vooral de natuurlijke sfeer van het bos en de combinatie maken met wat je daadwerkelijk ziet, voelt en beleeft in het bos (in het hier en nu) in relatie tot wat er allemaal in je hoofd speelt. Een absolute aanrader! Op naar een volgende sessie. Dank je wel Bjorn!
Wieteke, individuele coachee
Bijzonder mooie ervaring om onder de bezielende leiding van Bjorn een verdiepingsgesprek aan te gaan met de natuur als metafoor en grote healer. Aanrader.

Alice Kelder, individuele coachee


Bjorn werkt vanuit rust en intuitie. Hij is praktisch ingesteld zonder te pushen, en staat open en oordeelloos in het proces. Werken met hem heeft mij dan ook al meerdere kostbare inzichten gegeven.Hij is op meerdere vlakken ervarings-deskundig en ook dat geeft vertrouwen. En niet te vergeten: de liefde en het respect voor de natuur stralen van hem af!

Nathan, deelnemer workshop


Vandaag is het Nationale wandelcoachdag. Ik heb vanochtend op de Rucphense Heide een sessie mee mogen maken met Bjorn van Overveld van Natural Steps Coaching, super leuk om mee te maken. Het was de bedoeling om op een open plek in het bos een stilleven te maken met de dingen die je in het bos kon vinden en die mij aanspraken. Nou... ik op zoek naar spullen en een stilleven gemaakt. En dan mag je ervaren waar dat stilleven voor jou voor staat. Zo heb ik toch weer wat dingetjes over mezelf in een ander perspectief gezien en krijg je weer een beetje meer inzicht in jezelf. Was een superleuke ervaring, zeker vatbaar voor herhaling.

Linda, individuele coachee


Vanmorgen een eerste kennismaking gehad met natuurcoaching bij Björn. Wat een eye opener, absoluut een aanrader. Het heeft me echt geholpen om op een andere manier naar dingen te kijken. Precies wat ik nodig had!

Anouschka, deelnemer individuele workshop